Nike Free Run 2 Noir roshe run rose nike roshe run noir Basket Nike Air Max 90 Roshe Run Yeezy Femmes Soldes

OSTATICI SUB ACOPERIRE

Format: DVD
Titlu original: CHAOS
Regizor: Tony Giglio
Distributie: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes

Cu Jason Statham (Transporter, Snatch), Ryan Phillippe si Wesley Snipes in rolurile principale, Ostatici sub acoperire spune povestea celui mai mare jaf din istorie.
Ca in fiecare dimineata, usile bancii se deschid pentru a lasa sa se instaleze calmul unei zile normale de lucru. Nimic nu pare sa prevesteasca haosul care avea sa urmeze si asta pentru ca, pana sa realizam ce se intampla cu adevarat, ne trezim “ostatici” ai unui exploziv film de actiune.
Se presupune ca exista si poate fi gasita o lege universala a haosului, dar cu siguranta nu la o astfel de teorie se gandeau autoritatile in momentul in care au primit solicitarea lui Lorenz (Wesley Snipes), liderul bandei teroriste implicat in cel mai mare jaf din istorie.
Lorenz (Wesley Snipes) solicita politiei sa aduca un negociator. La fata locului ajunge Conners (Jason Statham), un detectiv revenit dupa o recenta suspendare.
Haosul ii ajuta pe cativa dintre angajatii bancii sa se salveze, numai ca in momentul in care fumul se imprastie, politistii realizeaza ca tocmai membrii bandei lui Lorenz erau cei care au reusit sa scape deghizati din banca.

Cumpara DVD-ul de la Librarie.net

Comments are closed

 
cinema patria, cinematograf patria, filme patria, patria, actori, premiere, avanpremiere, filme