Nike Free Run 2 Noir roshe run rose nike roshe run noir Basket Nike Air Max 90 Roshe Run Yeezy Femmes Soldes

Vagabondul milionar

Premii:2009 – 8 Premii Oscar pentru: Cel mai bun film, CeaVagabondul milionar mai buna regie, Cea mai buna imagine, Cel mai bun montaj, Cea mai buna coloana sonora, Cea mai buna tema muzicala, Cel mai bun mixaj de sunet si Cel mai bun scenariu adaptat. – 4 Premii Globul de Aur pentru: Cel mai bun film DRAMA, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu, Cea mai buna coloana sonora. – 7 Premii BAFTA: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Cel mai bun scenariu adaptat, Cea mai buna muzica, Cea mai buna imagine, Cel mai bun montaj, Cel mai bun sunet.

Sinopsis:
Aceasta este povestea lui Jamal Malik, un orfan in varsta de 18 ani, venit direct din mahalaua Mumbaiului si care este pe cale sa faca fata celei mai  importante zi din viata lui.
Sustinut de o natiune intreaga, Jamal trebuie sa mai raspunda la o singura intrebare pentru a castiga fabuloasa suma de 20 de milioane de rupi, la versiunea indiana a emisiunii “Vrei sa fii milionar?”. Numai ca in momentul in care filmarile la emisiune sunt intrerupte pana a doua zi, politia il aresteaza pe Jamal suspectandu-l ca triseaza; cum poate sti atat de multe lucruri un simplu baiat de pe strada?
Disperat sa-si demonstreze nevinovatia, Jamal le istoriseste povestea vietii lui din mahala, unde a crescut alaturi de fratele sau, toate aventurile prin care au trecut, pana si intalnirile nefericite avute cu mafiotii locali.
Un capitol cu totul special nu putea lipsi din povestire. Este vorba despre Latika, fata pe care o iubeste de cand se stie si incearca neincetat sa o gaseasca. Fiecare capitol al povestii din ce in ce mai complexe ascunde raspunsul la una dintre intrebarile jocului. O singura intrebare insa pare a nu-si gasi raspunsul: ce cauta la acest show un copil pe care nu il intereseaza banii? Atat inspectorul, cat si 60 de milioane de spectatori sunt pe cale sa afle raspunsul direct de la Jamal.

Cumpara DVD-ul de la Librarie.net

Comments are closed

 
cinema patria, cinematograf patria, filme patria, patria, actori, premiere, avanpremiere, filme