Nike Free Run 2 Noir roshe run rose nike roshe run noir Basket Nike Air Max 90 Roshe Run Yeezy Femmes Soldes

Format: DVD
Titlu original: NIP/TUCK SEASON ONE
Regizor: Ryan Murphy
Distributie: Julian McMahon, Dylan Walsh, John Hensley, Valerie Cruz

Cu Julian McMahon in rolul principal, un actor care toata viata lui a dispretuit tot ce are legatura cu medicii, Prietenie pe muchie de cutit prezinta cazurile incredibile de care se lovesc chirurgii plasticieni din Miami.

,,De mic copil am urat vizitele la medic, asa ca mi se pare foarte amuzant ca am ajuns acum sa primesc bani, pentru a ma preface ca sunt unul.” Macar de ar fi avut de interpretat un medic cumsecade…In schimb, Christian Troy (Julian McMahon) este un personaj deosebit, tocmai pentru ca dependenta sa de sporturi extreme, mai exact de sex, a reusit sa-i aduca o popularitate incredibila.

Prietenie pe muchie de cutit, drama premiata cu Globul de Aur, este acum disponibila si pe DVD, intr-o editie speciala de 5 discuri, lansata de PRO VIDEO. Pe langa cele 13 episoade ale primei serii, colectia include in exclusivitate si documentarul Giving Melodrama A Facelift (un making of al serialului), Realistic Expectations: The Practice Of Plastic Surgery, o serie de interviuri cu cei mai buni chirurgi plasticieni din Los Angeles, precum si Are Those Real or Fake, o prezentare amanuntita a efectelor speciale utilizate in Prietenie pe muchie de cutit.

Cumpara DVD-ul de la Librarie.net

Comments are closed

 
cinema patria, cinematograf patria, filme patria, patria, actori, premiere, avanpremiere, filme