Nike Free Run 2 Noir roshe run rose nike roshe run noir Basket Nike Air Max 90 Roshe Run Yeezy Femmes Soldes

MAJESTIC

nerecomandat sub 14 ani

Format: DVD
Titlu original: MAJESTIC
Regizor: Frank Darabont
Distributie: Jim Carrey, Bob Balaban, Laurie Holden

Considerat de critici ca fiind cel mai bun rol din cariera, Jim Carrey il interpreteaza pe Peter Appleton, un tanar scenarist ambitios. El are o viata implinita: a facut un prim film de succes “Piratii nisipurilor din Sahara”, are ca iubita un star de film, o cariera promitatoare. Cand viata lui o duce atat de bine, este descoperit ca a simpatizat cu comunistii in facultate. Este somat sa apara in fata Congresului American. Studiourile hollywoodiene abandoneaza colaborarea cu el.

Appleton se refugiaza in bautura si ajunge intr-un orasel, unde are un accident in care isi pierde memoria. Comunitatea il crede un erou local, disparut in misiune in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Suferind de amnezie, el isi asuma noua identitate si intreaga viata a celui disparut. Traieste o noua viata, o noua iubire. Cand ii place mai mult viata pe care o duce, din nefericire Peter incepe sa isi aduca aminte cine este de fapt. Si el nu este singurul care stie cine este cu adevarat.

Regizat de Frank Darabont si cu o distributie de zile mari (cap de afis fiind Jim Carrey), filmul prezinta atat o poveste de dragoste cat si dilema unui om care incearca sa isi descopere propria-i integritate.

Tara
USA
Produs de
Warner Bros
Distribuitorul international
Warner Home Video

Cumpara DVD-ul de la Librarie.net

Comments are closed

 
cinema patria, cinematograf patria, filme patria, patria, actori, premiere, avanpremiere, filme