Nike Free Run 2 Noir roshe run rose nike roshe run noir Basket Nike Air Max 90 Roshe Run Yeezy Femmes Soldes

Format: DVDCASABLANCA (Editie speciala pe doua discuri)
Titlu original: CASABLANCA
Regizor: Michael Curtiz
Distributie: Humphrey Bogart, Ingrid Bergman

O poveste de dragoste, care a depasit generatiile… Richard Blaine, fost revolutionar, conduce un club de noapte in Casablanca, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Cafeneaua lui Rick este locul unde refugiatii cuta scrisori de tranzit pentru a fugi in America.

Discul I: O prezentare de Lauren Bacall. Doua comentarii audio: unul cu criticul de film Roger Ebert, celalalt cu istoricul de film Rudy Behlmer. Meniuri interactive. Acces la scene. Trailere. Audio: engleza, franceza, italiana, araba, bulgara, spaniola, germana portugheza, olandeza.

Discul II: Lauren Bacall e gazda filmului You Must Remember This: un tribut pentru Casablanca, un documentar in spatele scenelor. Bacall on Bogart – induiosatoarele amintiri ale talentatei actrite despre viata si cariera sotului ei. Scene sterse descoperite de curand. Desen animat – omagiu Carrotblanca, cu Bugs Bunny si gasca Looney Tunes. Episodul Who Holds Tomorrow? Din adaptarea TV din 1955 a filmului Casablanca. Productia radio pentru Casablancacu principalele trei staruri din film, in sesiunea de inregistrari. Scene scoase din film. Galeria cu povestea productiei – include fotografii, materiale de presa, corespondenta, obiecte din film si altele. Meniuri interactive. Acces la documentare. Audio: engleza.

Tara
USA
Produs de
Warner Bros
Distribuitorul international
Warner Home Video

Cumpara DVD-ul de la Librarie.net

Comments are closed

 
cinema patria, cinematograf patria, filme patria, patria, actori, premiere, avanpremiere, filme